torstai 21. helmikuuta 2013

Siistein sisustustemppu


Mikä on siistein sisustustemppu? Miten saan kodin näyttämään freesiltä?
Siivoamalla! Auringonpaisteen inspiroimana päätin tänään imuroida ja pyyhkiä pinnat. Johan taas näyttää kuin uudelta kodilta. 

Siivoaminen on ehdottomasti helpoin ja tehokkain tapa freesata koti (etenkin kun kotona asuu kissa).


Alfie elementissään.

Siivotessa myös huomaa onko tavarat järjestelty fiksusti, onko tavaraa auttamattomasti liikaa ja miltä sisustusesineet näyttävät hyllyillä. Kannattaa miettiä, ovatko tingentangelit esillä kauniisti? Voisiko ne järjestellä erilailla? Onko kaikille oma paikkansa, vai siirtelenkö niitä edes takaisin? Kun kaikki pinnat pursuavat tavaraa, ei yksikään kaunis esine tule esille edukseen. Pitäisikö tavaraa vähentää?

Suosittelen sisustustavaroiden myyntiä tai lahjoitusta kierrätykseen. Joskus kannattaa myös pyytää ulkopuolinen antamaan mielipide kodin toimivuudesta. Huonekalujen ja muiden sisustuselementtien uudelleen järjestelyllä saa jo paljon aikaiseksi.

Itse olen toimivuuden kannattaja. Kodin täytyy toimia tavaroiden kanssa niin, että tarvittava on aina käden ulottuvilla, pintoihin pääsee käsiksi ja siivous on helppoa. Tällä hetkellä mietinkin eteisemme toimivuutta (tai toimimattomuutta). Toinen haaste on toimiva paikka mieheni krikettikassille. Nyt se lojuu lattialla ja on aina tiellä…

Krikettikassi koko komeudessaan.


Katin sisustusnavetasta löytynyt kattolamppu on onneksi vihdoin asennettu!

Retro kattolamppu vihdoin katossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti